22-01-14

wedstrijdverslag

Bent schoenen Waregem-  BBC Gullegem                                                                                                        18/01/14

In de eerste quarter, begonnen we goed en hadden we al snel een voorsprong.                                                             Na de 10 min werd het al duidelijk wat we wilden. We wilden de 100 punten.

In de tweede quarter, vergroten we onze voorsprong en haalden we een score van boven de 50 punten. We waren dus op schema. Jammer genoeg had Loic al snel een 5de fout.

In de derde quarter, deden we het even goed als in de 1ste en de 2de quarter.                                                               We speelden goed en we haalden een score boven de 80 punten.                                                                                               Loic bleef niet de enige met 5 fouten, want Siebert kwam hem al in de 3de quarter vergezellen.

In de vierde quarter, werden we te enthousiast en liep het fout.                                                                                We maakten geen doelpunten meer en verdedigeden slecht, waardoor Gullegem al snel terug kwam. We haalden zelf de 100 punten niet. 

Er werd afgefloten en de eindscore was 96-61.

 

Bedankt aan alle spelers,sporters en de coach.

De commentaren zijn gesloten.