31-12-13

oefenwedstrijd

Gavere-Waregem
Onze ploeg besluit het jaar af te sluiten met een vriendenmatch tegen Gavere.
Na een leuke schaatsbeurt voor de spelers en een goede sponsoring van de ouders voor de basketbalclub waren we zeer gemotiveerd om aan deze match te starten.

Het eerste quarter startte moeilijk, maar stilaan kwamen we op dreef. Het eindigde op 7-15.

Aan het begin van de tweede quarter kregen we meer zelfvertrouwen en onze geleerde tactieken leverden punten op. Het quarter eindigde op
13-29.

Na de pauze waren we niet meer te stoppen, in tegenstelling tot vroeger was ons derde quarter super. We eindigden deze quarter met 22-49.

Tijdens het vierde quarter werden we nog meer gemotiveerd door onze coach. Indien we 80 punten behaalden beloofde onze coach te trakteren. En dit behaalden we in de laatste seconden met een driepunter. Eindstand: 29-80!

Nu kijken we nog meer uit naar de start van het tweede helft van het seizoen.
Alle spelers en de coach hebben zich schitterend ingezet op naar een fantastisch 2014!

02-12-13

wedstrijdverslag

Basketmatch provinciale miniemen U16A

 

Bent Schoenen Waregem    -     BC Knokke-Heist

 

Onze eerste match van het seizoen was tegen Knokke-Heist maar dat was voor de beker. In deze match wonnen we met 52-40.

 

Het 1steQ: we hadden een redelijk goeie start alles ging vlot maar alles ging rap en dat was even aanpassen. We gingen rapper spelen en het ging goed maar Knokke-Heist speelde ook rap . Onze verdediging was matig en de aanval ging goed zo eindigde de eerste Q met 14-16.

 

2de Q: ons team was de 1ste Q al goed bezig maar het moest nog veel beter. De afwerking was heel slecht . Een paar open lay-ups gemist ,de schots gingen er niet in en de rebound was het slechtste van de match . Knokke-Heist kon veel punten scoren door de rebounds . Dit moet echt beter. Zo eindigden wij de eerste helft met 26-34.

 

 

3de Q : na een goede opwarming kon het  3de Q starten. Ons tempo ging al beter,onze verdediging ging beter . Maar nog altijd de afwerking en de rebounds gingen niet. Gelukkig kwam het beter onze lay-ups gingen al veel beter . Enzo was het 3de Q gedaan . Het was 42-49.

 

 

4de Q : dit was het slechtste Q van allemaal: slechte afwerking, geen rebounds,verdediging slecht en aanval ging ook niet goed . Onze verdediging kwam goed maar nog niet goed genoeg om Knokke-Heist tegen te houden . Ik herhaal, dit moet echt beter. De eindstand was 47-60.