02-12-13

wedstrijdverslag

Basketmatch provinciale miniemen U16A

 

Bent Schoenen Waregem    -     BC Knokke-Heist

 

Onze eerste match van het seizoen was tegen Knokke-Heist maar dat was voor de beker. In deze match wonnen we met 52-40.

 

Het 1steQ: we hadden een redelijk goeie start alles ging vlot maar alles ging rap en dat was even aanpassen. We gingen rapper spelen en het ging goed maar Knokke-Heist speelde ook rap . Onze verdediging was matig en de aanval ging goed zo eindigde de eerste Q met 14-16.

 

2de Q: ons team was de 1ste Q al goed bezig maar het moest nog veel beter. De afwerking was heel slecht . Een paar open lay-ups gemist ,de schots gingen er niet in en de rebound was het slechtste van de match . Knokke-Heist kon veel punten scoren door de rebounds . Dit moet echt beter. Zo eindigden wij de eerste helft met 26-34.

 

 

3de Q : na een goede opwarming kon het  3de Q starten. Ons tempo ging al beter,onze verdediging ging beter . Maar nog altijd de afwerking en de rebounds gingen niet. Gelukkig kwam het beter onze lay-ups gingen al veel beter . Enzo was het 3de Q gedaan . Het was 42-49.

 

 

4de Q : dit was het slechtste Q van allemaal: slechte afwerking, geen rebounds,verdediging slecht en aanval ging ook niet goed . Onze verdediging kwam goed maar nog niet goed genoeg om Knokke-Heist tegen te houden . Ik herhaal, dit moet echt beter. De eindstand was 47-60.

De commentaren zijn gesloten.