28-10-13

wedstrijdverslag

De match begon al direct met een andere opstelling dan anders en verliep al van in het begin slecht, al na 2 minuten vroeg de coach een time-out.

Het was een quarter met vele fouten, waardoor het andere team vele punten haalden uit hun vrijworpen. Niet alleen de vele fouten was een probleem, maar ook onze afwerking liet de wensen over. (stand: 13-24)

 

In de 2de quarter verzwakte Wielsbeke, dit kwam voornamelijk doordat ze niet veel konden vervangen, en zo haalden we wat punten op. Dit was niet het enige goede, ook onze afwerking en verdediging was beter dan in de 1ste quarter. (stand: 25-31)

 

Na de time, in de 3de quarter, was Wielsbeke weer goed uitgerust. Dit merkten we, en onze afwerking ging terug naar beneden. Onze passen waren ook een probleem, daardoor hebben namelijk veel balverlies geleden. (stand: 31-43)

 

In de laatste quarter lieten er al een paar hun hoofd zakken, en pas na 5 minuten konden we ons eerste punt bemachtigen. Het was pas in de laatste 2 minuten dat we goed gespeeld hebben, we begonnen terug te verdedigen en onze afwerking was ook weer beter. (eindstand: 43-57)

 

Ik denk dat we kunnen besluiten dat we deze match achter ons moeten laten, en opgaan naar de volgende.

 

 

Bedankt aan alle spelers, talrijke supporters en de coach!

De commentaren zijn gesloten.