22-09-13

wedstrijdverslag

Beste lezers,

Voor onze tweede thuismatch moesten we het opnemen tegen Koekelare. Al waren ze niet te groot toch moesten we goed opletten volgens de coach.

We begonnen heel gemotiveerd  aan de wedstrijd. We verdedigden goed, onze systemen werkten goed en er zat snelheid in ons spel. Zo eindigde het eerste quarter met 20-15.

In het tweede quarter begon Koekelare te pressen waardoor we in paniek raakten.  Koekelare kreeg meer zelfvertrouwen en bijna elk shot ging er in.  Ze  wonnen het tweede quarter met 8-16.

Ruststand: 28-31

Tijdens de rust moesten we onmiddellijk naar de kleedkamer waar de trainer duidelijk  maakte dat we beter moeten gaan spelen.

In het derde quarter speelden we weer beter .  Maar door mindere afwerking en een goede verdediging van Koekelare konden we maar één punt  meer scoren. Zo eindigde het derde quarter met 12-11.

Het vierde quarter was een harde quarter.  Beide ploegen wilden nog winnen.  Maar er kan maar één winnaar zijn in een wedstrijd en dat was Koekelare.  We hebben ervoor gestreden en gevochten tot op het eind. Dus dikke proficiat voor: Michiel, Arne, Robin, Warre, Jarne, Tijs, Loïc, Maxim, Siebert, Sébastien, de coach en voor… mij zelf(Nikolay).

Eindstand: 47-63

 

We verliezen misschien deze wedstrijd, maar volgende week gaan we voor de winst!!

De commentaren zijn gesloten.