01-09-13

Wedstrijdverslag

Beker van West-Vlaanderen U-16

Miniemen Waregem B- Miniemen Knokke-Heist A

Onze eerste thuiswedstrijd was onmiddellijk al een bekerwedstrijd. We hadden er een goed gevoel bij. Vorige week speelden we een oefenmatch tegen Wielsbeke, die niet zo goed verliep. Hier hebben we onze conclusies kunnen uithalen zodat we beter moesten presteren voor de bekerwedstrijd.

1ste quarter: met een minder goede  verdediging  kwamen we niet goed in de wedstrijd. Onze aanval moest ook sneller en vlotter gaan. We wisten dat we meer uit de kast zouden moeten halen om deze bekermatch te kunnen winnen. Daarbij kwamen we met de stand van het 1ste quarter 12-10.

2de quarter ging al veel beter. We hadden een goeie defence en de aanval ging ook al vlotter. Mooie passen ,goeie schots. Alleen de afwerking kon beter. We hadden ook nog redelijk veel loopfouten. Zo eindigden we de eerste helft met 32-17.

3de quarter  begonnen we slecht. Slechte passen , bal verlies, mindere defence. Maar na een time-out kwamen we weer helemaal in de wedstrijd, betere passen en betere defence. Maar ook weer de afwerking was niet zo goed. Zo was de score van het 3de quarter 44-29.

4de quarter was de slechtste quarter. De defence was minder. De passen waren niet goed en weer de afwerking kon beter. Zo kwamen we op een eindstand van 52-40. We kijken al uit naar de volgende bekermatch in Oktober.

Speelden voor Waregem: Michiel 5, Robin 15, Arne 5, Warre, Nicolay 4, Loic, Siebert 15, Sébastien, Tijs 2, Jarne, Maxim 4, Ebe 2

Robin,

De commentaren zijn gesloten.