12-03-13

Wedstrijdverslag

Matchverslag van 9 maart 2013 tegen en in Langemark

De eerste q werd op een traag tempo gespeeld langs beide kant en de verdediging zat ook langs beide kant goed dicht! Langs beide kant waren er ook maar drie spelers die tot scoren kwamen. Zo werd deze q met de kleinste voorsprong dat je kan hebben gewonnen met 9-10.

Tweede q was van een ander niveau er werd rap gespeeld en mooi combinatie werd schitterend afgerond. De mooiste combinatie werd prachtig afgerond door onze jongste speler Jarne. Op het einde van deze q lukte Stijn een 7 op 7 en zo konden we ook deze q winnende afsluiten 15-19. Ruststand 24-29.

Start na de rust was een ramp met verkeerde beslissingen die we namen  onze voorsprong rap weggespeeld door Langemark! We konden na een time-out toch nog wat rechtzetten mede ook door een technische bestraffing van de thuis-coach. Dit leverde twee vrijworpen op die feilloos werden omgezet door Nicolas maar jammer dat we het daarop volgende balbezit direct verloren. Deze q werd verloren met 17-14 en de stand was nu 41-43 met nog tien minuten spelen.

Vierde q werd een thriller met de ene keer een voorsprong voor de thuisploeg dan weer voor ons. Jammer dat we in deze q onze vrijworpen niet konden benutten en het spel van voor de rust niet meer konden brengen. Foutenlast werkte ook niet in ons voordeel en onze laatste vrijworpen werd gemist. Op de daarop volgende fase werd er gescoord door Langemark en verloren zo de match met drie punten. Deze q verloren we met 18-13 en de eindstand werd 59-56.

Al bij al speelde we toch weer één van onze betere matchen en we verdiende wel niet te verliezen!!!!

Henri, Nicolas, Stijn, Thomas, Charles, Pieter-Jan, Ruben, Jarne en Arthur