26-02-13

Wedstrijdverslag

Wedstrijd Provinciale Miniemen van 23 maart 2013.

Na onze vorige match waren we aan ons zelf verplicht om deze toch te winnen tegen een ploeg  Izegem die dit seizoen nog niet kon winnen en liefst met een overtuigende zege!

Eerste tien minuten duurde het eventjes voor dat we konden scoren en de eerste punten werden gescoord op de vrijworpen met een twee op twee. Dan kwamen we op toeren maar toch lieten we na om de score nog veel hoger dan 12-22 te laten worden.

Tweede quarter was eigenlijk een beetje het zelfde verhaal als in de eerste. We gaven weinig weg en konden nu ook terug twintig punten maken in deze q! Met 9-20 werd ook deze gewonnen en we gingen de rust in voorsprong van 21 punten. Ruststand 21-42.

Onze derde quarter was een voorbeeld van hoe het niet moet. Tegenstrever doorzag ons spel en paste zich aan, wij hadden geen mooi samenspel meer en lieten  gemakkelijk punten liggen.Gelukkige speelden we tegen een zwakke jonge ploeg die ook veel nodig had om te scoren anders zou het best nog een héél moeilijke vierde qaurter kunnen worden! Eén minuut voor het einde van deze q was het 14-4 en we konden met een beetje geluk er nog 14-8 van maken.

Vierde lukte het scoren wat beter dat de vorige maar kwa spel had Izegem een beter ingesteldheid dan wij. We wonnen  deze quarter wel 13-16 maar een goede match hebben we niet gespeeld. Eindstand werd 48-66 .

Nicolas, Stijn, Thomas, Charles, Pieter-Jan, Ruben, Warre, Jarne en Arthur.

De commentaren zijn gesloten.