10-01-13

Wedstrijdverslag

Matchverslag van Provinciale Miniemen B tegen Melco Ieper.

Eerste match in het nieuwe jaar en we hopen twee dingen namelijk terug eens winnen en ook een beetje revanche nemen van wat Melco Ieper ons gelapt had met die klacht!!!!

We starten redelijk met overwicht in het spel maar de afwerking zowel in het spel als op de vrijworpen was zwak! We wonnen deze q wel met 16-13 maar het had een veel hogere score moeten zijn!

De tweede q was hetzelfde redelijk in defense maar bleven gemakkelijke punten gewoon missen en onze drie punten dat we voorstonden waren we aan het einde van deze q kwijt 9-12. Dus gingen we de rust in met een lage gelijkstand van 25-25.

Eigenlijk kan ik de volgende de twee quarters vergelijken met deze zoals voor de rust. Ieper maakt veel fouten wij krijgen dus veel vrijworpen maar laten het afweten 8 op 24! Ook blijven we veel te gemakkelijke punten gewoon missen en dit is al een tijdje het verhaal van onze matchen!

Beide quarters hebben we dus verloren met 11-15 en 10-19 zo werd deze match verloren met 46-59 en dat kan een heel andere uitslag geweest zijn! Hopelijk spelen we de volgende matchen weer zoals in het begin van het seizoen. Verdedigen gaat redelijk goed maar scoren en laten scoren zodat we als one team weer kunnen genieten van de overwinning!

Henri,Nicolas,Stijn,Thomas,Charles,Ruben,Warre en Arthur waren aanwezig

De commentaren zijn gesloten.