26-11-12

Wedstrijdverslag

Matchverslag van 24 november 2012 thuis tegen Blankenberge

Normaal moesten we al eens tegen Blankenberge gespeeld hebben voor de beker maar die is jammerlijk niet doorgegaan! Dus kon we ons eens tonen tegen wie Blankenberge eigenlijk  had moeten spelen in de beker. De ploegafgevaardigde van Blankenberge kende ook onze uitslag van vorige weekend dus waren ze misschien meer gemotiveerd voor deze match te spelen dan wij.

De start was goed want we maakten de eerste punten maar al vlug stonden we redelijk achter ook. Niet dat Blankenberge zoveel beter was dan ons maar ze werkten veel beter af dan wij en dat is al een paar matchen zo. Ook deed er een speler mee bij Blankenberge (nr8 eerste jaar)die zij ploeg redelijk deed spelen en hij zelf zou 20 punten maken waarvan drie driepunters! Eerste q verloren we met 8-18.

Tweede q konden we de kloof in het begin verkleinen en dachten dat we dan gelijk trend gingen kunnen houden met Blankenberge maar uiteindelijk verloren we ook deze met 12-19.

Na de rust hoopten we op beterschap maar ons samenspel van in het begin van het seizoen zien we héél wat minder en dit is jammer. Ook deze q werd verloren met 14-22.

Blankenberge moest in deze q rekening houden met de foutenlast van bepaalde spelers waarvan er twee met vijf fouten het einde van de wedstrijd niet haalden. Zo konden we gelijke trend houden in de en hem ook winnend afsluiten met 14-12. Einduitslag 48-71

Positief was dat we een héél stuk minder fouten maakten dan voorgaande matchen ,nu nog wat minder balverliezen en een betere afwerking! We worden echt niet weggespeeld in de A reeks maar we hadden de heen-ronde  toch iets beter kunnen afsluiten.

Nicolas , Stijn, Thomas, Charles, Pieter-Jan , Ruben, Warre, Jarne, Arthur  en Gilles

De commentaren zijn gesloten.