19-11-12

Wedstrijdverslag

Match Provinciale Miniemen B van 17 november

Deze keer moest we naar de ongeslagen leider van onze reeks! Het was onze laatste verplaatsing dit jaar en we wilde er het beste van maken wetende dat Koksijde normaal 100punten maakt  en soms veel! Voor we vertrokken wisten we dat we deze match moesten spelen zonder onze zieke coach Henk. Die werd vervangen door Kimberly(18jaar) die zelf al een paar jaren speelt bij de dames van Waregem maar op vraag van onze jeugdcoordinator Chris de match coachte!

We begonnen met de eerste punten te scoren maar al vlug kwam Koksijde opzetten en hadden we teveel fouten nodig om Koksijde bij te houden. Al snel stonden we na onze 0-2 voorsprong 8-2 achter waarvan 3 op 4 vrijworpen die Koksijde binnen gooiden. De score in de eerste q was 30-22 met dank aan Charles en Arthur die samen 20p maakte. Als je weet  dat we dan nog 30min moeten spelen dan zou dit wel eens een zware nederlaag worden en Koksijde terug gemakkelijk 100p zou halen!

Tweede q speelde we in defense een héél stuk beter maar het scoren daar en tegen verliep wat minder maar het lukte ons om Koksijde wat zenuwachtig te maken vooral de trainer die zijn speler juist voor de rust met een timing-out de les spelde! Deze q werd ook verloren met 15-9 en zo gingen we de rust in met 45-31.

Derde q deden we verder zoals in vorige met een héél goede defense en wat niet lukte in de tweede q ging nu wel namelijk scoren! Zo werd er terug rap een time-out gevraagd door Koksijde maar het hielp niet want deze q konden we gelijk voet houden. Met resultaat 16-16.

Vierde q bleef onze defense op redelijk niveau spelen maar een beetje het verhaal van dit seizoen dat we te gemakkelijke punten simpel laten liggen. Zo werd deze q terug verliezende afgesloten met 15-9.  Vrijworpen 7 op 21 over de ganse match dus daar hebben we ook terug wat laten liggen. Eindstand werd dus 76-56 en dit was Koksijde hun KLEINSTE overwinning dit seizoen!!!!

Proficiat aan de aanwezige spelers voor hun inzet en moest hun speler nr 12 niet meedoen want die maakte 34punten dan wil ik het nog wel eens zien!!!!

Henri, Nicolas 4, Stijn 2, Thomas 3, Charles 21, Pieter-Jan 1, Ruben 4, Arthur 20 en Gilles 1

De commentaren zijn gesloten.