12-11-12

Wedstrijdverslag

Match Provinciale Miniemen B 10 november

Onze ploeg was voor de thuismatch tegen Langemark volledig aanwezig! De eerste 10minuten van de match was spannend met de ene keer wij op voorsprong dan weer Langemark. Maar uiteindelijk sloten we deze q verliezend af daar we te gemakkelijke balverlies hadden en te gemakkelijke punten lieten liggen. De stand was 16-17 dus kon het in de tweede q stukken beter.

Tweede quarter werd ook stukken beter met een vlot scorende Pieter-Jan die 13 punten op rij maakte! Defense zat ook zeer goed zodat Langemark maar 11punten kon scoren terwijl wij er 21 kon scoren. Dus gingen we de rust in met een score van 37-28.

De volgende twee quarters kan ik kort samenvatten! Teveel fouten waardoor Langemark 31 vrijworpen mocht nemen over de ganse,  wij slechts 12 vrijworpen waarvan we er slechts 4 begin gooiden met als gevolg lage scoren (21 punten in 20 minuten). Gelukkige bleef over defense nog redelijk maar sloten de laatste twee qaurters verliezende af met 8-13 en 13-19. Twee spelers hadden op het einde 5 fouten en drie andere hadden 4 fouten. Eindstand 58-60.

Volgende week verre verplaatsing naar Koksijde die dit seizoen nog niet verloor. Dus als we daar een degelijke uitslag willen behalen zal dus alles een stuk beter moeten gaan!

Henry, Nicolas2, Stijn 4, Thomas 3, Charles 10, Pieter-Jan 21, Ruben 2, Warre, Jarne en Arthur 16.

De commentaren zijn gesloten.