22-10-12

Wedstrijdverslag

Match Provinciale miniemen B van 20 oktober 2012

 

Terug een vroege uitmatch deze keer niet zover van Waregem namelijk in Tielt en gespeeld om 9u.

We hadden iets om te verdedigen namelijk niet verliezen op verplaatsing zoals onze voorgaande vier uitmatchen!!!

Net dat verdedigen liet ons deze match in de steek zo ook onze vrijworpen waar nochtans één van onze jongere spelers namelijk Warre het toonde hoe wel het moest met een twee op twee!!!

 

De eerste q konden we na een wat aarzelende start toch nog een gelijke stand uit de brand slepen maar hadden iets te veel fouten nodig om een Tielt die wat sterker in gestalte was af te stoppen.

Deze q werd afgefloten met een stand 19-19.

Tweede quarter liepen we de hele 10 minuten achter de feiten aan! Rebound zowel aanvallende als verdedigende waren we nergens. Niet dat Tielt zoveel beter begon te spelen we lietengewoon toe dat hun missers zelf soms na vier pogingen toch gewoon binnen gingen! We stonden erbij en keken ernaar. Deze q werd dan ook verliezend afgesloten met een stand van 22-10. Ruststand was dus 41-29 dus twaalf punten achterstand.

Na de rust werd met nieuwe moed de derde q aangevangen en er werd ook beter gespeeld maar ook Tielt verzwakte niet! Ondanks een felle strijd konden we uiteindelijk een q winnen met een score van 21-23. We geloofden er terug wat in ondanks dat we maar twee punten van onze achterstand konden goed maken.

Laatste q was terug zoals in de tweede q, zwakke defense en niet te missen lay-ups werden toch gemist zo ook onze vrijworpen. We kregen 18 vrijworpen in deze match en gooiden er slechts 5 van binnen! Deze laatste 10 min werden verloren met 25-11 en dus verloren we onze eerste uitmatch met 87-63. Met één zwakke q kan je eventueel nog een match winnen maar twee héél zwakke q kan je geen wedstrijd winnen. Nu hebben we twee weken rust en kunnen dan terug beginnen met frisse moed thuis tegen Langemark.

Henri , Nicolas 2, Stijn 12, Thomas 2, Charles 9, Pieter-Jan 17, Ruben, Warre 2, Jarne en Arthur 19.

De commentaren zijn gesloten.