06-10-12

Wedstrijdverslag

We moesten dit keer vroeg spelen in Oostende namelijk om 9 uur!

Waren  beide ploegen nog niet wakker of waren de scheidsrechters wat te streng er werden in iedere geval veel fouten gefloten langs beide kanten. Nochtans een sportieve wedstrijd maar de scheidsrechters wilde het waarschijnlijk kort houden! Vijftien fouten floten ze in de eerste quarter met als gevolg dat er een paar spelers al vlug met twee fouten achter hun naam stonden! Deze quarter sloten we winnende af zij met de kleinste voorsprong die je kan hebben 12-13.

Tweede quarter moest coach Henk nadat we weer rap fouten tegen kregen een paar spelers naar de bank halen zodat onze jongste spelers Warre en Jarne ook wat speelminuten konden verzamelen. We verloren zowel wat scorende vermogen maar konden toch de schade beperken!!! Zo konden we gaan rusten met een achterstand van zeven punten. Deze quarter werd verloren met 20-12 en zo wat de ruststand 32-25.

Tijdens de rust werden door de coach richtlijnen gegeven om zo rap mogelijk de achterstand om te buigen in een voorsprong. Die richtlijnen werden ook zeer goed uitgevoerd en wat we zagen in deze 10 min was mooi.  We werden slechts nog eenmaal terug gefloten door de scheidsrechter maar we bleven doorgaan op een zeer goed niveau! We sloten deze quarter ook af met een score van 4-18 en konden zo de laatste 10 minuten beginnen met een mooie voorsprong van 7 punten.

Vierde quarter konden we terug verder op ons elan door gaan zoals in de vorige quarter. Na het einde toe moest één van de betere speler van Oostende het veld verlaten met vijf fouten. Dat was dan ook het sein op de match volledig naar ons hand te zetten en nog een paar mooie dingen te tonen!   Zo werd ook deze quarter winnende afgesloten met 10-20. Zo konden we onze vierde uitwedstrijd winnende afsluiten met een scoren van 46-63. Dit seizoen hebben we nog niet verloren op verplaatsing!!!!

Henri, Nicolas 2, Stijn 12, Thomas 7, Charles  17, Pieter-Jan 10, Ruben 4, Warre,  Jarne 2 en Atrhur 9

De commentaren zijn gesloten.