22-01-12

foto's

foto's Waregem - Moorsele ook op http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2776643290095.21...

Waregem - Moorsele

18-01-12

Knokke - Waregem: wedstrijdverslag

Knokke Heist - Waregem B
 
Met de verplaatsting naar Knokke stond er een ' topper' op de affiche. We moesten als nummer 2 in de reeks op bezoek bij de leider. Thuis gingen we nipt de boot in met het kleinste verschil en dus aasden we op revanche.
Dat was althans de bedoeling. Maar van bij het begin van de wedstrijd kwam een slap Waregem er zo goed als niet aan te pas. zwakke afwerking , slechte shotselectie, geen agressiviteit in defense, belabberde defensieve transitie en heel wat passen die in het decor verdwenen. Resultaat was dan ook een 25 - 12 stand na 10 minuten.
We herpakten ons wat in het 21de quarter maar een supergemotiveerde tegenstander liet ons niet in ons spel komen. Dit ondanks de iets agressievere defense en betere organisatie in aanval. (38-26)
Tijdens de rust was het de moment om even tot rust te komen. We zouden alles eens rechtzetten door een geconcentreerde opwarming en klaar te zijn voor de 2de helft.
Tevergeefs.
Ook Knokke kreeg uiteraard dezelfde opdracht mee en stoof uit de startblokken. Wij stonden er bij en keken er naar. Met als gevolg dat we tegen we goed en wel wisten dat we terug waren begonnen een 11-0 tegen de oren hadden gekregen. 59 - 37 na 30 minuten.
In het vierde quarter liet de tegenstander de teugels wat losser en konden we ons hierdoor ook wat herpakken. Maar aanspraak op de overwinning konden we nooit maken. We konden enkel de schade beperken. 69 - 56
Een slechte dag, zenuwen, .... wie zal het zeggen. Volgende week een nieuwe kans !!!