12-11-11

Waregem - Gullegem: wedstrijdverslag

 
Met Gullegem op bezoek hadden we een zware tegenstander voor de boeg. Ze hadden namelijk nog geen enkele wedstrijd verloren dit seizoen.
We begonnen dan ook geconcentreed aan de wedstrijd. Enkele roodhemden hadden ook wat moeite met de zenuwen. We namen de wedstrijd van in het begin in handen maar Gullegem liet ons niet zomaar begaan. een strakke defense en nogal wat missers aan beide kanten zorgden voor een lage score na 10 minuten ( 13-8 )
Gullegem knabbelde aan de voorsprong in het tweede quarter. Onder het bord waren de Gullegemse spelers attenter en agressiever. Gelukkig voor ons lieten ze echter heel wat kansen liggen en misten ze zeer veel vrijworpen. Ze naderden terug tot op een punt of 2. Waarna de Waregemse motor terug op dreef kwam. We sloten het 2 quarter dan toch nog winnend af (14-13). We konden de rust in gaan met 6 punten voorsprong.
De tweede helft had hetzelfde spelbeeld. Een nooit aflatende tegenstander die tot 3 maal toe tot op 1 punt naderde. Maar onze miniemen lieten in offense de bal goed rond gaan en met enkele goede drives en shots van op halve afstand lieten we Gullegem de leiding niet overnemen. 41-40 na 30 minuten. Het beloofde een spannend laatste quarter te worden. We begonnen goed en liepen tot 10 punten uit. Maar al even snel smolt die bonus weg tot 1 punt. Het signaal om terug wat geconcentreeder aan te vallen en iets agressiever te verdedigen.
De laatste anderhalve minuut bleven we rustig en werkten we beheerst af. 58-55 eindstand!!
Chapeau gasten .... goed gedaan !!!
 
scoorden voor Waregem:
Nicolas: 3, Stijn: 7, Thomas: 8, Charles: 11, Pieter - Jan: 4, Ruben: 2, Richard: 2, Harmen: 0, Arthur: 21

De commentaren zijn gesloten.