25-09-11

Wedstrijdverslag: BS Waregem - Knokke Heist

Afgaande op de resultaten van de tegenstander beloofde het een spannende wedstrijd te worden. We waren er dan ook klaar voor.

 Dat bleek al gauw bij het begin van de wedstrijd. Knokke wist niet goed waar ze het hadden. In geen tijd stond een kloofje van 12 punten op het scorebord. 22-10 was dan ook de score na de eerste 10 minuten.

 tijdens het tweede quarter ging de tegenstander iets beter verdedigen waardoor we het moeilijker kregen. Vooral hun full-court press maakte het ons moeilijk. Gelukkig was ook onze defense voldoende om aan de rust nog altijd 8 punten in het voordeel te staan ( 33-25)

De spelers luisterden tijdens de rust goed naar de coach en deden perfect wat er werd gevraagd tegen de press van Knokke Heist. Alleen liet de afwerking het afweten en ook de vrijworpen werden niet naar behoren afgewerkt. Punt na punt sloop de tegenstander dichter bij. 51-50 na 30 minuten.

tijdens het vierde quarter ging het zeer mooi op en af. Tot Knokke-Heist een tussenspurt plaatste en 8 punten voorsprong nam. De defense van waregem werd nogmaals aangescherpt en 3 x 24" bestraffing voor Knokke - Heist zorgde voor een thriller op het einde.

 een 0/6 vrijworpen in de laatste halve minuut deed ons de das om. Eindstand 64-65 na een zeer mooie westrijd van beide teams.

 

 scoorden voor Waregem B: Henri 2; Nicolas 4; Stijn 12; Thomas 5; Charles 8; Pieter-Jan 4; Richard 2; Arthur 27

 

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd !!

De commentaren zijn gesloten.